Dvyliktasis „Verdu ir kepu" numeris sutinka jus atsinaujinęs – įvaizdžiu, mintimis, idėjomis, receptais. O tai reiškia – dar geresnis ir gražesnis. Bet atsinaujinę išsaugojome tai, kas buvo geriausia praeituose numeriuose. Liksime ištikimi sezoniškumui, tad šis numeris skirtas kopūstui ir jo artimiausiems giminaičiams. Kopūsto yra tiek daug, kad žurnale jo pasirodymą galima vadinti benefisu. Stebėsime įvairiaspalvių balandėlių skrydį. Nepamiršime morkų, salierų, pankolių ir pastarnokų.
Džiaugs…
Dvyliktasis „Verdu ir kepu" numeris sutinka jus atsinaujinęs – įvaizdžiu, mintimis, idėjomis, receptais. O tai reiškia – dar geresnis ir gražesnis. Bet atsinaujinę išsaugojome tai, kas buvo geriausia praeituose numeriuose. Liksime ištikimi sezoniškumui, tad šis numeris skirtas kopūstui ir jo artimiausiems giminaičiams. Kopūsto yra tiek daug, kad žurnale jo pasirodymą galima vadinti benefisu. Stebėsime įvairiaspalvių balandėlių skrydį. Nepamiršime morkų, salierų, pankolių ir pastarnokų.
Džiaugsimės susitikimais su mūsų nuostabiais šefais Honorata Lyndo ir Pauliumi Janušu, iš barono Rozeno etiketo pamokėlės sužinosime, kas ir kaip turi apmokėti sąskaitą restorane, o Genutė Sakalauskienė papasakos, kaipgi šparagai skinasi kelią Lietuvoje. Troškiniai ir tirštos sriubos padės mums sušilti rudens darganoje, skubantys ir neskubantys ras pasiūlymų pusryčiams, žaibiškai gaminsime iš vištienos ir mėgausimės tinginiais.
Dvyliktasis „Verdu ir kepu" numeris sutinka jus atsinaujinęs – įvaizdžiu, mintimis, idėjomis, receptais. O tai reiškia – dar geresnis ir gražesnis. Bet atsinaujinę išsaugojome tai, kas buvo geriausia praeituose numeriuose. Liksime ištikimi sezoniškumui, tad šis numeris skirtas kopūstui ir jo artimiausiems giminaičiams. Kopūsto yra tiek daug, kad žurnale jo pasirodymą galima vadinti benefisu. Stebėsime įvairiaspalvių balandėlių skrydį. Nepamiršime morkų, salierų, pankolių ir pastarnokų.
Džiaugsimės susitikimais su mūsų nuostabiais šefais Honorata Lyndo ir Pauliumi Janušu, iš barono Rozeno etiketo pamokėlės sužinosime, kas ir kaip turi apmokėti sąskaitą restorane, o Genutė Sakalauskienė papasakos, kaipgi šparagai skinasi kelią Lietuvoje. Troškiniai ir tirštos sriubos padės mums sušilti rudens darganoje, skubantys ir neskubantys ras pasiūlymų pusryčiams, žaibiškai gaminsime iš vištienos ir mėgausimės tinginiais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
4 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai